Every day I asked BigBoy or hubby or even myself: What should I cook today?
You know the answer? Don't you?
I don't know ...
Do you want this?
No ...
Do you want that?
No ... we had that last week.
So, what do you want?
I want Spaghetti!!
No, BigBoy we have Spaghetti like, everyday. If you could, you would eat Spaghetti for breakfast.
Yes, this is my everyday conversation because of lunch.
And sooner or later LittleBoy will say the same.
But today I asked nobody, except for myself, and I made Sweet and Sour Chicken with Fried Rice.
It was mjami ...
And BigBoy even ate the rest for dinner. So nothing is left.
Here you go, the recipe. It's worth a try.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsqBk7Z7iTA1PUlLakE5cmVexD36qflBwMTKaEiEKoWboVlUHwg3e27cjlQxPOeSl2RhWxVT8pKm-7ZaQLVQuAHQgj6HwPUi-hAw2ZSIE5COMTOPbBYxDinMN5sGZF5KIa2zqdMyfrvHAT/s400/DSC_4951.jpg)
Ingredients:
3-5 chicken breast
1 cup cornstarch
2 eggs, beaten
salt
pepper
olive oil or vegetable oil
For the sauce:
3/4 cup white sugar
4 tablespoons ketchup
1/2 cup white vinegar
1 tablespoon soy sauce
1 teaspoon garlic, chopped
1 tablespoon honey
Instructions:
Cut the chicken into 2-3 cm cubes. Season with salt and pepper. In a bowl mix the chicken with the cornstarch. Beat the eggs and coat the meat with it.
Heat some oil in a pan and cook chicken until browned.
Place in baking dish.
Sauce: Whisk the ingredients except the honey until smooth. Pour it over the chicken. Turn the chicken, so the sauce gets on both sides.
Put it in the oven at 180°C for 15 minutes. Pour over the honey, turn the chicken and cook it for 15 minutes more.
Zutaten:
3-5 Hühnerbrüste
1 Cup Maisstärke
2 Eier, verrührt
Salz
Pfeffer
Olivenöl oder Pflanzenöl
Für die Sauce:
3/4 Cup Kristallzucker
4 Esslöffel Ketchup
1/2 Cup heller Essig
1 Esslöffel Sojasauce
1 Teelöffel Knoblauch, gehackt
1 Esslöffel Honig
Zubereitung:
Schneide die Hühnerbrust in 2-3 cm große Stücke. Würze sie mit Salz und Pfeffer. In einer Schüssel mixe die Maisstärke mit dem Huhn. Verrühre die Eier und bedeckte das Fleisch damit.
Wärme etwas Öl in einer Pfanne auf und koche das Huhn bis es braun ist.
Gib es in eine kleine Auflaufform.
Sauce: Verrühre alle Zutaten, außer den Honig. Leere es über das Huhn. Drehe das Huhn, damit die Sauce auf beide Seiten gelangt.
Gib es in den Ofen bei 180°C für 15 Minuten. Leere den Honig darüber, drehe das Huhn um und koche es für weiter 15 Minuten.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiNxgl7-zJ7wWOVMZlYc3YM0ss6y8iY6Gwt5fO840OE1wi3CZIwp5nLYGm-APRKjJHfK0KD3IihWnprNFvfUSuUk_JbAiDpMPBl7UrpUDdazceRiekSWpYoK5tWv4GE9FKI5a5umQPQgC8r/s400/DSC_4952.jpg)
Ingredients:
2 cups water
1 cup rice
2 handfull peas-carrott-mix
1 onion
1 egg, beaten
2 tablespoons soy sauce
salt
olive oil or vegetable oil
Instructions:
Boil 2 cups water, add salt and rice. Cook the rice for about 15 minutes. Or cook the rice as instructed.
Defrost the vegetables, chop the onion and brown it. Beat the egg and pour it in the pan. Add the finished rice and brown it. Add the soy sauce and brown it some more. If needed add some salt.
Zutaten:
2 Cups Wasser
1 Cup Reis
2 händevoll Erbsen-Karotten-Mix
1 Zwiebel
1 Ei, verrührt
2 Esslöffel Sojasauce
Salz
Olivenöl oder Pflanzenöl
Bring das Wasser zu kochen und füge Salz und Reis dazu. Koche den Res für ungefähr 15 Minuten. Oder koche den Reis nach Anleitung.
Taue das Gemüse auf, hacke die Zwiebel und röste alles an. Verrühre das Ei und leere es in die Pfanne. Füge den fertigen Reis dazu und röste alles gut an. Füge die Sojasauce dazu und röste noch etwas mehr an. Wenn nötig, füge etwas Salz hinzu.
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